Marimekko Unikko-Astiat

Marimekon Unikko-astiat tuovat iloa ja väriä jokaiseen pöytään! Löydä tästä blogipostauksesta inspiroivia ideoita ja vinkkejä Unikko-astioiden käyttöön sekä tutustut samalla Marimuksu.fi verkkokaupan Unikko-astioiden valikoimaan.

Itse Unikko-kuvio syntyi vuonna 1964 Maija Isolan kädestä, aikana, jolloin kukat eivät kuuluneet vielä Marimekon kuviomaailmaan. Maija halusi kuitenkin tuolloin luoda kukkateemasta jotakin uudenlaista ja kiinnostavaa ja niin syntyi Unikko. Maija suunnitteli myöhemmin sarjan muita vahvoja kukkakuoseja Marimekolle.

 

Marimekko Unikko-Lautaset

Marimekon Unikko-lautaset ovat ikonisia design-esineitä, jotka sopivat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen ajattoman muotoilun ja kuvioiden vuoksi. Nämä iki-ihanat konepesun, uunin, mikroaaltouunin ja pakastuksen kestävät lautaset on valmistettu korkealaatuisesta valkoisesta 100% kivikeramiikasta ja ne sopivat täydellisesti sekä arkeen että juhlaan.

Unikko-lautasia on useissa eri väreissä, joten löydät varmasti sopivat lautaset jokaiseen tilaisuuteen. Lautasia on saatavana sekä pyöreänä että suorakulmaisena, ja koot vaihtelevat pienistä halkaisijaltaan 8,5 cm:n annoslautasista 25 cm:n tarjoilulautasiin. Kestosuosikkeja ovat mustavalkoiset ja beigevalkoiset pyöreät 20 cm:n Oiva-lautaset.

pyöreät marimekko unikko lautaset

Marimekko Unikko-lautaset ovat täydellinen valinta sinulle, joka arvostat kaunista designia ja laadukkaita materiaaleja. Nämä lautaset tuovat iloa ja väriä jokaiseen kattaukseesi ja tekevät jokaisesta ateriasta nautinnon.

Katso kaikki verkkokaupassamme myynnissä olevat Marimekon lautaset.

 

Marimekko Unikko-Mukit ja Kahvikupit

Aamurutiinit saavat uudenlaisen käänteen, kun aloitat päiväsi nauttimalla aamukahvisi pirteän punaisesta tai klassisesta mustavalkoisesta Unikko-mukista. Järjestä kahvihetki ystävien kanssa ja tarjoile heille kahvia kauniista Unikko-kahvikupeista. Rentoudu teetarjoilun parissa tai koristele kotisi iloisilla Unikko-mukeilla, jotka tuovat väriä ja iloa jokaiseen päivään.

Valikoimassa on 2,5 dl ja 4 dl mukeja sekä 2 dl:n kahvikuppeja useissa eri väreissä. Luo oma värikäs kokoelma tai valitse yksi väri, joka kuvastaa persoonallisuuttasi ja sisustustasi parhaiten.

marimekko unikko oiva mukit

Tästä mukaville mukiostoksille verkkokauppaamme.

 

Marimekko Unikko-Tarjoiluastiat

Unikko-tarjoiluastiat sopivat täydellisesti salaattien, keittojen ja muiden herkkujen tarjoiluun. Kulhot, tarjottimet ja muut tarjoiluastiat ovat saatavana useissa eri väreissä sekä eri kokoisina, ja ne ovat varma katseenvangitsija jokaisessa pöydässä.

Katso kaikki tarjonnassamme olevat Marimekko-tarjottimet ja tarjoiluastiat sekä kulhot.

 

Marimekko Unikko-Purkit ja Pullot

Marimekon Unikko-lasipurkit ovat erinomaisia säilyttämään kuivia elintarvikkeita, kuten pastaa, riisiä ja papuja. Säilytät niissä myös hyvin hillot, marmeladit ja muut herkut. Lasipurkit ovat sekä kauniita ja käteviä, koska näet helposti, mitä niissä on sisällä.

Marimade Unikko-lasipurkit toimivat myös kivoina yksityiskohtina ja sisustuselementteinä ihan vain sellaisenaan.

Marimekon korkkikantiset keraamiset Oiva-purkit ovat kestäviä ja sopivat hyvin säilyttämään raskaampia esineitä, kuten jauhoja, sokeria ja suolaa. Ne sopivat myös hyvin kylpyhuoneen sisustukseen, esimerkiksi pumpulipuikkojen ja vanulappujen säilyttämiseen tai vaikka olohuoneen pöydälle. Purkit ovat myös konepesun ja mikroaaltouunin kestäviä.

marimekko unikko purkit

Pujahda tästä verkkokappamme Marimekon purkki- ja pullokaupoille.

Katso myös muut Unikko-kuosilla saatavilla olevat tuotteemme.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Huom! Luemme kaikki kommentit ennen julkaisua.