Palautus

Vaihto- ja palautusoikeus


Kaikilla tuotteillamme on kuluttajasuojalain 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus tavaran vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäiskunnossa eli käyttämättömiä ja tuotelaput kiinnitynä alkuperäisellä kiinnikkeellä. Palauta tuote alkuperäispakkauksessa. Mikäli palautat tuotteen, myös mahdolliset kaupanpäälliset on palautettava. Vaihtojen ja palautusten välttämiseksi lue huolellisesti tuotteen tiedot ja kysy rohkeasti mikäli ilmenee epäselvyyksiä.

Käytä vaihdoissa ja palautuksissa postin edullisinta lähetystapaa. Alle 500 g lähetykset kirjeenä ja sitä painavammat postipakettina. Palauttaessasi tuotteita, viet sen vain postiin ja ilmoitat sen olevan asiakaspalautus. Sinun ei tarvitse maksaa postikuluja, koska meillä on asiakaspalautussopimus postin kanssa. Kirjeessä/paketissa tulee olla Marimuksun osoite: Marimuksu, Järviluomantie 5, 63300 Alavus

Postin asiakaspalautustunnus: 

657828

  • Emme lunasta postiennakkolähetyksiä.
  • Laitathan aina palautuksiin mukaan maksukuitti, yhteystietosi ja tilinumerosi, jonne voimme palauttaa kauppahinnan.
  • Maksamme hyvitykset noin 14 vrk:n aikana palautuksen saapumisesta.
  • Mikäli tilaamasi tuote on virheellinen, ota mahdollisimman pian yhteyttä meihin. (info@marimuksu.fi)

Kangasasiakkaat

Määrämittaan tilatut tuotteet (eli asiakkaan tilauksen mukaan leikatut kankaat) ovat kuluttajasuojalain mukaan tuotteita, joilla ei ole vaihto/palautusoikeutta.